Nutriční hodnoty (Fazolková polévka na kyselo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 997 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,80 g |
Tuky | 4,63 g |
– nasycené | 1,58 g |
– nenasycené | 2,68 g |
–– mononenasycené | 1,44 g |
–– polynenasycené | 1,24 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 30,55 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 72,45 g |
– cukry | 24,65 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g zelené fazolky | Fazolky čerstvé | 500 g |
4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |