Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková polévka na kyselo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 997 kJ /
477 kcal
Bílkoviny21,20 g
– z toho živočišné bílkoviny3,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,80 g
Tuky4,63 g
– nasycené1,58 g
– nenasycené2,68 g
–– mononenasycené1,44 g
–– polynenasycené1,24 g
––– omega 30,05 g
Vláknina30,55 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy72,45 g
– cukry24,65 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g zelené fazolky Fazolky čerstvé 500 g
4-5 4-5 brambor Brambor zimní 225 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 dcl 1 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.