Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Madlenky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 852 kJ /
1 638 kcal
Bílkoviny35,17 g
– z toho živočišné bílkoviny17,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,25 g
Tuky83,72 g
– nasycené46,64 g
– nenasycené31,20 g
–– mononenasycené26,70 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 30,45 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 722 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy183,64 g
– cukry79,04 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
70 g 70 g cukru krupice Cukr bílý 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
80 g 80 g rozpuštěného vlahého másla Máslo kravské 80 g
kůra z citronu Citronová kúra čerstvá
1 lžíce 1 lžíce šťávy z citronu Šťáva z citrónu 15 ml
trochu trochu prášku do pečiva Kypřící prášek
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.