Nutriční hodnoty (Madlenky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 852 kJ / 1 638 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,25 g |
Tuky | 83,72 g |
– nasycené | 46,64 g |
– nenasycené | 31,20 g |
–– mononenasycené | 26,70 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 722 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 183,64 g |
– cukry | 79,04 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
70 g 70 g cukru krupice | Cukr bílý | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
80 g 80 g rozpuštěného vlahého másla | Máslo kravské | 80 g |
kůra z citronu | Citronová kúra čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce šťávy z citronu | Šťáva z citrónu | 15 ml |
trochu trochu prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
špetka špetka soli | Sůl mořská |