Nutriční hodnoty (Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 609 kJ / 1 580 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,19 g |
| Tuky | 132,91 g |
| – nasycené | 34,67 g |
| – nenasycené | 91,64 g |
| –– mononenasycené | 58,32 g |
| –– polynenasycené | 33,31 g |
| ––– omega 3 | 1,40 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 406 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 9,75 g |
| – cukry | 2,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vykoštěných kuřecích stehen bez kůže | Kuře stehno s kůží | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citronového oleje | Olej citronový | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 15 g |
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička čerstvého rozmarýnu (lístky) | Rozmarýn čerstvý | |
| 1/2 1/2 žluté cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sušeného medvědího česneku | Česnek medvědí sušený | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička maďarského koření (nebo pálivé sušené papriky) | Koření Argentina | |
| 3-4 3-4 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená |