Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená vepřová plec s bramborovými slejšky a zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie21 205 kJ /
5 068 kcal
Bílkoviny267,24 g
– z toho živočišné bílkoviny216,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,81 g
Tuky264,48 g
– nasycené115,27 g
– nenasycené131,87 g
–– mononenasycené111,87 g
–– polynenasycené20,01 g
––– omega 30,58 g
Vláknina33,65 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 4,68 g
Sůl11,21 g
Sacharidy387,90 g
– cukry16,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g vepřové plece Vepřová plec 1000 g
250 g 250 g špeku Špek 250 g
olej Olej řepkový
směs koření na vepřové maso dle chuti Kmín mletý
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
2 špetky 2 špetky červené mleté papriky Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1000 g 1000 g vařených brambor Brambor zimní 1000 g
300 g 300 g hrubé mouky (dle potřeby) Mouka pšeničná hrubá 300 g
1 1 velké vejce (nebo 2 malá) Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
2000 ml 2000 ml vroucí vody Voda 2000 ml
zelí (nebo okurky) Zelí bílé čerstvé
petrželka na ozdobu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.