Nutriční hodnoty (Dračí oko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 717 kJ / 888 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 60,36 g |
| – nasycené | 18,42 g |
| – nenasycené | 27,75 g |
| –– mononenasycené | 17,55 g |
| –– polynenasycené | 10,20 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,67 g |
| Sodík | 1,87 g |
| Sůl | 4,26 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 větších plátků krůtích řízků | Krůta prsa bez kůže | |
| 6 6 natvrdo uvařených vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 15 dkg 15 dkg Mortadely (měkkého salámu) | Mortadella | 150 g |
| hořčice - zelený pepř (Edmond Fallot) | Hořčice kremžská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| zelený pepř | Pepř zelený | |
| plátkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| bujón nebo vývar | Bujón hovězí | |
| olej | Olej řepkový |