Nutriční hodnoty (Barevné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 074 kJ / 3 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,60 g |
Tuky | 190,66 g |
– nasycené | 109,88 g |
– nenasycené | 69,68 g |
–– mononenasycené | 61,88 g |
–– polynenasycené | 7,80 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 13,49 g |
Cholesterol | 1,51 g |
Sodík | 495 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 335,42 g |
– cukry | 184,17 g |
––– laktóza | 11,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkový pudink | Puding v prášku | 24 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
1 1 cukr vanilkový | Cukr vanilkový | |
200 ml 200 ml mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
180 g 180 g máslo | Máslo kravské | 180 g |
2 lžíce 2 lžíce cukr moučku | Cukr bílý | 50 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
120 g 120 g cukr krupice | Cukr bílý | 120 g |
75 g 75 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 75 g |
70 g 70 g škrobová moučka | Bramborový škrob | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce kakao | Kakao prášek | 50 g |
sůl špetka špetka | Sůl mořská |