Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Barevné řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 074 kJ /
3 364 kcal
Bílkoviny59,38 g
– z toho živočišné bílkoviny42,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,60 g
Tuky190,66 g
– nasycené109,88 g
– nenasycené69,68 g
–– mononenasycené61,88 g
–– polynenasycené7,80 g
––– omega 30,67 g
Vláknina13,49 g
Cholesterol 1,51 g
Sodík 495 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy335,42 g
– cukry184,17 g
––– laktóza11,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkový pudink Puding v prášku 24 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 1 cukr vanilkový Cukr vanilkový
200 ml 200 ml mléko Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
180 g 180 g máslo Máslo kravské 180 g
2 lžíce 2 lžíce cukr moučku Cukr bílý 50 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g cukr krupice Cukr bílý 120 g
75 g 75 g polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá 75 g
70 g 70 g škrobová moučka Bramborový škrob 70 g
2 lžíce 2 lžíce kakao Kakao prášek 50 g
sůl špetka špetka Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.