Nutriční hodnoty (Fazole s uzenou vůní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 397 kJ / 95 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
| Tuky | 0,46 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,22 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,70 g |
| – cukry | 10,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
| 1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí | Fazole bílé | |
| 1 plechovka 1 plechovka červených fazolí (kdo nemá rád fazole v nálevu, uvaří si je předem) | Fazole červená ledvina | |
| 2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 15 15 o g pikantní slaniny | Špek | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| saturejka | Saturejka sušená | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| uzená paprika | Paprika uzená | |
| sůl | Sůl mořská |