Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s bazalkou a tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 255 kJ / 1 973 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 333,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 327,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,18 g |
| Tuky | 54,25 g |
| – nasycené | 8,96 g |
| – nenasycené | 39,50 g |
| –– mononenasycené | 15,46 g |
| –– polynenasycené | 24,04 g |
| ––– omega 3 | 3,26 g |
| Vláknina | 13,15 g |
| Cholesterol | 829 mg |
| Sodík | 1,79 g |
| Sůl | 4,46 g |
| Sacharidy | 33,68 g |
| – cukry | 14,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa (nebo 1 vykostěné kuře) | Kuře prso | 1400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 45 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky sušené bazalky | Bazalka sušená | 7.5 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |