Nutriční hodnoty (Nepečené perníkové košíčky s jablečnou náplní a šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 6 111 kJ / 1 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 125,08 g |
| – nasycené | 62,68 g |
| – nenasycené | 58,37 g |
| –– mononenasycené | 44,08 g |
| –– polynenasycené | 14,29 g |
| ––– omega 3 | 1,71 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 67,50 g |
| – cukry | 63,50 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g perníčků s cukrovou polevou | 200 | |
| 80 g 80 g tuku Créme Bonjour (nebo másla) | Margarín | 80 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku mandlového pudinku (nebo vanilkového) | Puding v prášku | |
| voda (dle potřeby) | Voda | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání 33% (nebo Rama Cremefine) | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| lístky lístky meduňky (nebo máty) | Máta peprná list čerstvá | |
| plátky mandlí | Mandle loupané | |
| karamelový topping |