Nutriční hodnoty (Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 752 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,82 g |
Tuky | 0,67 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,22 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,70 g |
– cukry | 16,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
1 lžíce 1 lžíce čerstvě namletého barevného pepře | Pepř barevný | 15 g |
cca 400 400 ml kondenzovaného mléka TATRA (2x konzerva po 310 g) | Mléko kondenzované slazené | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |