Nutriční hodnoty (Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 752 kJ / 180 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,82 g |
| Tuky | 0,67 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,22 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 32,70 g |
| – cukry | 16,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvě namletého barevného pepře | Pepř barevný | 15 g |
| cca 400 400 ml kondenzovaného mléka TATRA (2x konzerva po 310 g) | Mléko kondenzované slazené | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |