Nutriční hodnoty (Bramborový guláš se smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 175 kJ / 1 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,66 g |
Tuky | 126,94 g |
– nasycené | 61,87 g |
– nenasycené | 61,31 g |
–– mononenasycené | 50,76 g |
–– polynenasycené | 10,55 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 54,25 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,16 g |
Sacharidy | 137,56 g |
– cukry | 42,94 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 500 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
300 g 300 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
1 1 bujon | Bujón hovězí | 10 g |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
posekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |