Nutriční hodnoty (Šumavské řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 297 kJ / 1 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,19 g |
| Tuky | 17,58 g |
| – nasycené | 4,03 g |
| – nenasycené | 8,11 g |
| –– mononenasycené | 5,78 g |
| –– polynenasycené | 2,33 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 17,86 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 239 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 168,50 g |
| – cukry | 10,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 80 - 100 g 80 - 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 90 g |
| 4 plátky 4 plátky uzené krkovičky | Vepřová krkovice uzená | |
| špetka špetka mletého černého pepře | Pepř černý mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový |