Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s tatarkovo-sýrovou čepičkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 174 kJ /
520 kcal
Bílkoviny47,68 g
– z toho živočišné bílkoviny46,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky32,33 g
– nasycené21,54 g
– nenasycené10,46 g
–– mononenasycené8,67 g
–– polynenasycené1,79 g
––– omega 30,27 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 167 mg
Sodík 2,65 g
Sůl6,50 g
Sacharidy9,13 g
– cukry1,75 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky kuřecího masa Kuře prso
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 větší pl tatarky Tatarská omáčka
100 g 100 g sýru niva Niva 50% t. v s. 100 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
50-100 g 50-100 g Loveckého salámu Suchý salám 75 g
sušená bazalka Bazalka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.