Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s tatarkovo-sýrovou čepičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 174 kJ / 520 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 32,33 g |
| – nasycené | 21,54 g |
| – nenasycené | 10,46 g |
| –– mononenasycené | 8,67 g |
| –– polynenasycené | 1,79 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 167 mg |
| Sodík | 2,65 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 9,13 g |
| – cukry | 1,75 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plátky 3 plátky kuřecího masa | Kuře prso | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 větší pl tatarky | Tatarská omáčka | |
| 100 g 100 g sýru niva | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 50-100 g 50-100 g Loveckého salámu | Suchý salám | 75 g |
| sušená bazalka | Bazalka sušená |