Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s tatarkovo-sýrovou čepičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 174 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 32,33 g |
– nasycené | 21,54 g |
– nenasycené | 10,46 g |
–– mononenasycené | 8,67 g |
–– polynenasycené | 1,79 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 2,65 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 9,13 g |
– cukry | 1,75 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky kuřecího masa | Kuře prso | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 větší pl tatarky | Tatarská omáčka | |
100 g 100 g sýru niva | Niva 50% t. v s. | 100 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
50-100 g 50-100 g Loveckého salámu | Suchý salám | 75 g |
sušená bazalka | Bazalka sušená |