Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky v růžičkové kapustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 419 kJ /
1 534 kcal
Bílkoviny38,28 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,78 g
Tuky86,79 g
– nasycené42,12 g
– nenasycené43,62 g
–– mononenasycené36,03 g
–– polynenasycené7,59 g
––– omega 30,10 g
Vláknina62,40 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,00 g
Sacharidy135,40 g
– cukry20,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vykostěné kuřecí čtvrtky bez kůže Kuře stehno s kůží
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
500 g 500 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 280 g
1 sáček 1 sáček šťáva k drůbeži
mletý pepř na dochucení Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.