Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky v růžičkové kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 419 kJ / 1 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,78 g |
Tuky | 86,79 g |
– nasycené | 42,12 g |
– nenasycené | 43,62 g |
–– mononenasycené | 36,03 g |
–– polynenasycené | 7,59 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 62,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 135,40 g |
– cukry | 20,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vykostěné kuřecí čtvrtky bez kůže | Kuře stehno s kůží | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
1 sáček 1 sáček šťáva k drůbeži | ||
mletý pepř na dochucení | Pepř černý mletý |