Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky v růžičkové kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 419 kJ / 1 534 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,78 g |
| Tuky | 86,79 g |
| – nasycené | 42,12 g |
| – nenasycené | 43,62 g |
| –– mononenasycené | 36,03 g |
| –– polynenasycené | 7,59 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 62,40 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,73 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 135,40 g |
| – cukry | 20,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vykostěné kuřecí čtvrtky bez kůže | Kuře stehno s kůží | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
| 1 sáček 1 sáček šťáva k drůbeži | ||
| mletý pepř na dochucení | Pepř černý mletý |