Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s růžičkovou kapustou a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 532 kJ / 844 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,45 g |
| Tuky | 42,10 g |
| – nasycené | 11,83 g |
| – nenasycené | 28,75 g |
| –– mononenasycené | 20,75 g |
| –– polynenasycené | 8,00 g |
| ––– omega 3 | 2,04 g |
| Vláknina | 15,80 g |
| Cholesterol | 98 mg |
| Sodík | 835 mg |
| Sůl | 1,94 g |
| Sacharidy | 47,43 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 5,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 150 g 150 g čerstvé růžičkové kapusty (nebo mražené) | Kapusta růžičková čerstvá | 150 g |
| 30 g 30 g nivy | Niva 50% t. v s. | 30 g |
| 1 1 velký stroužek česneku (možno vynechat) | Česnek čerstvý | 70 g |
| 10 g 10 g hladké mouky (1 lžíce) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 100 ml 100 ml drůbežího vývaru (podle potřeby) | Vývar kuřecí | 100 ml |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |