Nutriční hodnoty (Pepřová omáčka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 564 kJ / 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 42,95 g |
– nasycené | 27,60 g |
– nenasycené | 13,81 g |
–– mononenasycené | 12,55 g |
–– polynenasycené | 1,26 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 16,48 g |
Cholesterol | 136 mg |
Sodík | 827 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 39,22 g |
– cukry | 14,73 g |
––– laktóza | 7,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce nakládaného zeleného pepře ve slaném nálevu, | Pepř zelený sterilovaný | 30 g |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
200 ml 200 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička mouky hladké | Mouka pšeničná hladká | 4 g |