Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pepřová omáčka II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 564 kJ /
613 kcal
Bílkoviny11,06 g
– z toho živočišné bílkoviny5,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,28 g
Tuky42,95 g
– nasycené27,60 g
– nenasycené13,81 g
–– mononenasycené12,55 g
–– polynenasycené1,26 g
––– omega 30,28 g
Vláknina16,48 g
Cholesterol 136 mg
Sodík 827 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy39,22 g
– cukry14,73 g
––– laktóza7,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce nakládaného zeleného pepře ve slaném nálevu, Pepř zelený sterilovaný 30 g
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
200 ml 200 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
1 lžička 1 lžička mouky hladké Mouka pšeničná hladká 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.