Nutriční hodnoty (Dobrota z jablek a ořechů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 964 kJ / 4 533 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,40 g |
| Tuky | 231,58 g |
| – nasycené | 25,64 g |
| – nenasycené | 191,89 g |
| –– mononenasycené | 135,90 g |
| –– polynenasycené | 55,99 g |
| ––– omega 3 | 16,57 g |
| Vláknina | 27,60 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 440 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 516,20 g |
| – cukry | 309,37 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 200 ml 200 ml oleje (teplého) | Olej řepkový | 200 ml |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 1 sáček 1 sáček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 350 g 350 g jablek | Jablko čerstvé | 350 g |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| tuk | Margarín | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |