Nutriční hodnoty (Pikantní bůček pečený nad brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
| Energie | 18 056 kJ / 4 316 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 147,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,29 g |
| Tuky | 304,62 g |
| – nasycené | 79,70 g |
| – nenasycené | 160,63 g |
| –– mononenasycené | 129,86 g |
| –– polynenasycené | 30,77 g |
| ––– omega 3 | 1,72 g |
| Vláknina | 29,74 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 1,92 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 209,18 g |
| – cukry | 42,91 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůčku bez kůže (v celku) | Vepřový bok | 1000 g |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 500 ml 500 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |