Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové šišky se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 885 kJ /
1 168 kcal
Bílkoviny72,87 g
– z toho živočišné bílkoviny55,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,19 g
Tuky30,63 g
– nasycené14,10 g
– nenasycené13,19 g
–– mononenasycené10,27 g
–– polynenasycené2,92 g
––– omega 30,16 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 404 mg
Sodík 2,23 g
Sůl5,21 g
Sacharidy140,30 g
– cukry21,75 g
––– laktóza7,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vařený brambor ve slupce Brambor zimní 750 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5 dcl 1,5 dcl zeleninového vývaru (použila jsem opět od Vitany, teď nový v mističce - půl kelímku) Vývar zeleninový 150 ml
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
120 g 120 g eidamu vcelku Sýr kravský tvrdý 30% 120 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá
2 2 vrchovaté lžičky naťové cibulky (mám sušenou od babičky, takže ji dávám, kde se dá, hezky voní) Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce sekané petrželky (ze zahrádky je nejlepší) Petržel nať čerstvá 30 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.