Nutriční hodnoty (Jablečné čatní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 066 kJ / 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,96 g |
| Tuky | 5,64 g |
| – nasycené | 1,69 g |
| – nenasycené | 2,99 g |
| –– mononenasycené | 1,12 g |
| –– polynenasycené | 1,87 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 49,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,87 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 140,80 g |
| – cukry | 106,77 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 1 kávový šálek octa | Ocet lihový | |
| 1 1 kávový šálek cukru | Cukr bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
| chilli (dle chuti) | Chilli paprička sušená | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |