Nutriční hodnoty (Krkovička s křupavým zelíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 209 kJ / 1 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 52,60 g |
– nasycené | 13,53 g |
– nenasycené | 25,16 g |
–– mononenasycené | 19,41 g |
–– polynenasycené | 5,75 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 54,00 g |
– cukry | 48,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krkovice | Vepřová krkovice | 500 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
300 g 300 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 300 g |
2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
2 lžice 2 lžice cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |