Nutriční hodnoty (Dýňová paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 258 kJ / 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,50 g |
| Tuky | 16,62 g |
| – nasycené | 4,14 g |
| – nenasycené | 7,20 g |
| –– mononenasycené | 5,75 g |
| –– polynenasycené | 1,45 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 234 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 112,40 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 16 listů 16 listů pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 500 g 500 g dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| petrželka (nebo celer) | Petržel nať čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |