Nutriční hodnoty (Játrové závitky se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 880 kJ / 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 13,92 g |
– nasycené | 2,25 g |
– nenasycené | 5,80 g |
–– mononenasycené | 3,56 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 38,40 g |
– cukry | 8,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg kuřecích (krůtích) jater | Játra vepřová | 500 g |
6 plátků 6 plátků uzené krkovice (anglické slaniny) | Vepřová krkovice uzená | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sádlo (olej) | Sádlo vepřové | |
listový špenát | Špenát čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |