Nutriční hodnoty (Játrové závitky se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 880 kJ / 688 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
| Tuky | 13,92 g |
| – nasycené | 2,25 g |
| – nenasycené | 5,80 g |
| –– mononenasycené | 3,56 g |
| –– polynenasycené | 2,25 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 11,34 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 500 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 38,40 g |
| – cukry | 8,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg kuřecích (krůtích) jater | Játra vepřová | 500 g |
| 6 plátků 6 plátků uzené krkovice (anglické slaniny) | Vepřová krkovice uzená | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sádlo (olej) | Sádlo vepřové | |
| listový špenát | Špenát čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |