Nutriční hodnoty (Jarýskovo šlehačkové cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 559 kJ / 3 241 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
| Tuky | 240,00 g |
| – nasycené | 151,20 g |
| – nenasycené | 83,60 g |
| –– mononenasycené | 72,60 g |
| –– polynenasycené | 11,00 g |
| ––– omega 3 | 1,50 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 710 mg |
| Sodík | 67 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 225,60 g |
| – cukry | 21,60 g |
| ––– laktóza | 6,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 200 ml 200 ml šlehačky 33% | Šlehačka 35% | 200 ml |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| 1 1 x vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| skořice mletá | Skořice ceylonská mletá |