Nutriční hodnoty (Ovocný koláč z podmáslí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 26 476 kJ / 6 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,50 g |
| Tuky | 227,56 g |
| – nasycené | 67,72 g |
| – nenasycené | 151,20 g |
| –– mononenasycené | 109,90 g |
| –– polynenasycené | 41,30 g |
| ––– omega 3 | 10,73 g |
| Vláknina | 29,50 g |
| Cholesterol | 534 mg |
| Sodík | 396 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 966,90 g |
| – cukry | 487,30 g |
| ––– laktóza | 14,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g jahod (nebo jiného ovoce) | Jahody čerstvé | 400 g |
| 100 g 100 g cukru na prosypání ovoce | Jahody čerstvé | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 15 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 180 g 180 g krupicového cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 ml 250 ml podmáslí | Podmáslí | 250 g |
| 125 ml 125 ml oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |