Nutriční hodnoty (Marmeláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 560 kJ / 2 285 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g | 
| Tuky | 3,00 g | 
| – nasycené | 0,20 g | 
| – nenasycené | 2,40 g | 
| –– mononenasycené | 0,40 g | 
| –– polynenasycené | 2,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 20,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 10 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 547,50 g | 
| – cukry | 547,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg ovoce | Jahody čerstvé | 1000 g | 
| 500 g 500 g (1 sáček) želírovacího cukru 2 v 1 | Cukr želírovací | 500 g | 
| lžička lžička kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová |