Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Začátečnický štrúdl s postupem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 948 kJ /
705 kcal
Bílkoviny13,63 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,95 g
Tuky11,91 g
– nasycené3,15 g
– nenasycené5,60 g
–– mononenasycené3,38 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,23 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 152 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy122,20 g
– cukry107,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 listové těsto (2 pláty v balení) Listové těsto
5 5 větších jablek (lepší jsou kyselejší) Jablko čerstvé 750 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
1 1 menší hrst mandlí Mandle neloupané
strouhanka nebo drcené piškoty Strouhanka pšeničná
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
olej nebo voda Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.