Nutriční hodnoty (Začátečnický štrúdl s postupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 948 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,95 g |
Tuky | 11,91 g |
– nasycené | 3,15 g |
– nenasycené | 5,60 g |
–– mononenasycené | 3,38 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 152 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 122,20 g |
– cukry | 107,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 listové těsto (2 pláty v balení) | Listové těsto | |
5 5 větších jablek (lepší jsou kyselejší) | Jablko čerstvé | 750 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
1 1 menší hrst mandlí | Mandle neloupané | |
strouhanka nebo drcené piškoty | Strouhanka pšeničná | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
olej nebo voda | Olej řepkový |