Nutriční hodnoty (Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 848 kJ / 442 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,71 g |
| Tuky | 34,39 g |
| – nasycené | 3,71 g |
| – nenasycené | 27,46 g |
| –– mononenasycené | 11,42 g |
| –– polynenasycené | 16,04 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 7,79 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 611 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 25,38 g |
| – cukry | 2,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 steaky z tuňáka | Tuňák filet | |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy (nebo řeckého jogurtu) | Majonéza | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 30 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |