Nutriční hodnoty (Vařené brambory s jemným dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 159 kJ / 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
| Tuky | 10,10 g |
| – nasycené | 6,58 g |
| – nenasycené | 3,22 g |
| –– mononenasycené | 2,82 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 6,30 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 649 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 31,15 g |
| – cukry | 7,75 g |
| ––– laktóza | 2,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g brambor | Brambor zimní | 150 g |
| 30 g 30 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 30 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| rajské jablíčko | Rajče červené čerstvé | |
| zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 200 g 200 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 200 g |