Nutriční hodnoty (Marinovaný steak s kaparovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 298 kJ / 549 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
| Tuky | 50,64 g |
| – nasycené | 17,34 g |
| – nenasycené | 29,45 g |
| –– mononenasycené | 22,20 g |
| –– polynenasycené | 7,25 g |
| ––– omega 3 | 2,03 g |
| Vláknina | 0,53 g |
| Cholesterol | 285 mg |
| Sodík | 470 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 13,40 g |
| – cukry | 7,98 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hovězí steaky | Hovězí svíčková | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 polévková lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce octa balzamiko | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 2 dl 2 dl sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| sůl | Sůl mořská |