Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové paštičky s játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 779 kJ /
664 kcal
Bílkoviny19,85 g
– z toho živočišné bílkoviny18,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,65 g
Tuky39,68 g
– nasycené18,23 g
– nenasycené19,49 g
–– mononenasycené16,08 g
–– polynenasycené3,42 g
––– omega 30,12 g
Vláknina8,85 g
Cholesterol 525 mg
Sodík 725 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy37,02 g
– cukry29,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší a pevná jablka Jablko čerstvé 300 g
100 g 100 g kuřecích jater Játra kuřecí 100 g
15 - 20 g 15 - 20 g cibule Cibule čerstvá 17.5 g
40 g 40 g libovější anglické slaniny v plátcích Anglická slanina 40 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 dl 1 dl červeného vína Víno červené suché 100 ml
petrželka na ozdobu Petržel nať čerstvá
bílé pečivo Houska pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.