Nutriční hodnoty (Jablkové paštičky s játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 779 kJ / 664 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
| Tuky | 39,68 g |
| – nasycené | 18,23 g |
| – nenasycené | 19,49 g |
| –– mononenasycené | 16,08 g |
| –– polynenasycené | 3,42 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 8,85 g |
| Cholesterol | 525 mg |
| Sodík | 725 mg |
| Sůl | 1,78 g |
| Sacharidy | 37,02 g |
| – cukry | 29,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší a pevná jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 100 g 100 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 100 g |
| 15 - 20 g 15 - 20 g cibule | Cibule čerstvá | 17.5 g |
| 40 g 40 g libovější anglické slaniny v plátcích | Anglická slanina | 40 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá | |
| bílé pečivo | Houska pšeničná |