Nutriční hodnoty (Jablkové paštičky s játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 779 kJ / 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
Tuky | 39,68 g |
– nasycené | 18,23 g |
– nenasycené | 19,49 g |
–– mononenasycené | 16,08 g |
–– polynenasycené | 3,42 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 8,85 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 37,02 g |
– cukry | 29,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší a pevná jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
100 g 100 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 100 g |
15 - 20 g 15 - 20 g cibule | Cibule čerstvá | 17.5 g |
40 g 40 g libovější anglické slaniny v plátcích | Anglická slanina | 40 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá | |
bílé pečivo | Houska pšeničná |