Nutriční hodnoty (Ukrajinská štika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 283 kJ / 3 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,56 g |
Tuky | 327,97 g |
– nasycené | 150,47 g |
– nenasycené | 165,04 g |
–– mononenasycené | 136,19 g |
–– polynenasycené | 28,86 g |
––– omega 3 | 5,25 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 2,72 g |
Sůl | 6,63 g |
Sacharidy | 69,55 g |
– cukry | 13,10 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 porcí 6 porcí štiky | Štika filet | |
3 3 veliké brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 střední plechovka sterilovaných žampiónů | Žampion zavařený | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
15 dkg 15 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |