Nutriční hodnoty (Kysané zelí na slanině a jablku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 471 kJ / 1 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,58 g |
| Tuky | 142,54 g |
| – nasycené | 69,23 g |
| – nenasycené | 71,39 g |
| –– mononenasycené | 60,15 g |
| –– polynenasycené | 11,24 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 21,10 g |
| Cholesterol | 119 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 41,45 g |
| – cukry | 38,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 150 g 150 g domácí vyuzené slaniny (bůčku) | Špek | 150 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 100 ml 100 ml vody na podlití | Voda | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |