Nutriční hodnoty (Jáhlový nákyp s fíky-bez lepku, mléka a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 486 kJ / 1 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,17 g |
Tuky | 10,83 g |
– nasycené | 1,42 g |
– nenasycené | 8,83 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 6,83 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 44,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 361,70 g |
– cukry | 171,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jáhel | Jáhly | 250 g |
250 g 250 g sušených fíků | Fíky sušené | 250 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
lžička lžička tuku (já používám kokosový) | Margarín | |
plátky mandlí | Mandle loupané | |
mletá skořice na posypání | Skořice ceylonská mletá | |
voda | Voda | |
rýžové mléko (nemusí být) | Nápoj rýžový (komerční produkce) |