Štrůdl na slano

Hanka1988 Kuchařka:

Slané pečivo 13 názorů

510
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Suroviny

listové těsto
Nyní v akci
15 dkg šunky( může být i šunkový salám)
Nyní v akci
plátkový sýr(eidam)
1 vejce
kečup
sůl
kmín
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rozválíme listové těsto, které potom potřeme kečupem.

  2. Na rozválené těsto pokládáme šunku a platkový sýr.

  3. Těsto zamotáme a potřeme ušlehaným vajíčkem, které osolíme.

  4. Nakonec posypeme kmínem.

  5. Pečeme zhruba na 175 stupňů.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Štrůdl na slano

  • Honza95 Honza95(neregistrovaný)

    Dneska jsem si to upekl doma, je to perfektní. :):yes:

    Odpovědět

  • Hanka1988 Hanka1988(autor receptu)

    Suvicka: mas to mooc pekny..:):-):-K

    Odpovědět

  • Suvicka Suvicka

    Upekla jsem, pridavam dva obrazky, pokud se nebudou libit, smazu. Bodik uz jsem posilala. :-K

    Odpovědět

  • Suvicka Suvicka

    Tohle mame taky radi, jen tam davame jako Anicka Kocikova junior, strouhame eidam na jemno a taky porek. Je jemnejsi nez cibule, je to lepsi. Jinak je to vazne dobrota. Posilam 8. bodik. :yes::-p:-K

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    také ho dělám a ještě dávám osmaženou cibulku:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • drahulin drahulin

    Výborný.:yes::yes:

    Odpovědět

  • Áňa Áňa (neregistrovaný)

    jednoduchý, rychlý, výborný!!! :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • kyta88888 kyta88888(neregistrovaný)

    ja tam jeste pridavam bud ananas, nebo jen zeli. ale recept je to vyborny:-)www.toprecepty.cz

    Odpovědět

  • Hanka1988 Hanka1988(autor receptu)

    Anna: tak nekdy to zkusim posypat strouhanym syrem, diky za typ

    Odpovědět

  • Míra Hnilička Míra Hnilička(neregistrovaná)

    Skusil jsem to a musím říct že se mi na to děcka zběhli a ani jsem neochutnal.Díky za typ:-p:-p

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Dáváme obyčejný junior,nebo gothai pro hezkou barvu a pro lepší spojení ještě posypu strouhaným sýrem,líp to drží;-)a pro naše mlsné domácí jazýčky lehce posypu slunečnicovým semínkem a pak zabalím:-)to je takové na skousnutí mooc dobroučké:-))

    Odpovědět

  • Hanka1988 Hanka1988(autor receptu)

    Miška: tak tuhle variantu jsem jeste nezkousela, ale přítel papriky nerad, určite to znáš, že chlapi bývají převážně přes to maso:-))

    Odpovědět

  • miška miška(neregistrovaná)

    Je to vážně dobrota můžu potvrdit,děláváme ho doma(přidáváme ještě cibuli na kolečka a když je v létě hodně paprik tak i ty.)Jinak se po něm hnedle zapráší.:-p:yes::yes::yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo