Nutriční hodnoty (Bramboráková pizza z Osíka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 151 kJ / 992 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 16,12 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 7,00 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 163,40 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
koření na bramborák | Majoránka sušená | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
klobása | Klobása | |
cibule | Cibule čerstvá | |
beraní rohy | Paprika zelená čerstvá | |
strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |