Nutriční hodnoty (Hrachové zrazy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 938 kJ / 2 136 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 83,96 g |
| Tuky | 39,14 g |
| – nasycené | 9,07 g |
| – nenasycené | 20,31 g |
| –– mononenasycené | 14,76 g |
| –– polynenasycené | 5,55 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 47,40 g |
| Cholesterol | 875 mg |
| Sodík | 3,34 g |
| Sůl | 7,53 g |
| Sacharidy | 249,35 g |
| – cukry | 26,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 300 g |
| 100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| strouhanka na zahuštění | Strouhanka pšeničná | |
| tuk | Margarín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 350 g 350 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 350 g |