Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na víně a bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 340 kJ /
1 515 kcal
Bílkoviny89,65 g
– z toho živočišné bílkoviny87,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,15 g
Tuky109,60 g
– nasycené48,49 g
– nenasycené53,55 g
–– mononenasycené44,38 g
–– polynenasycené9,18 g
––– omega 30,10 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 2,56 g
Sodík 1,97 g
Sůl4,90 g
Sacharidy25,60 g
– cukry9,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 paprika čerstvá Paprika červená čerstvá 150 g
100 ml 100 ml červeného vína (suchého) Víno červené suché 100 ml
zeleninový vývar Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený
bazalka Bazalka čerstvá
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.