Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na víně a bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 340 kJ / 1 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,15 g |
Tuky | 109,60 g |
– nasycené | 48,49 g |
– nenasycené | 53,55 g |
–– mononenasycené | 44,38 g |
–– polynenasycené | 9,18 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 2,56 g |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 25,60 g |
– cukry | 9,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 paprika čerstvá | Paprika červená čerstvá | 150 g |
100 ml 100 ml červeného vína (suchého) | Víno červené suché | 100 ml |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový |