Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na víně a bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 340 kJ / 1 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,15 g |
| Tuky | 109,60 g |
| – nasycené | 48,49 g |
| – nenasycené | 53,55 g |
| –– mononenasycené | 44,38 g |
| –– polynenasycené | 9,18 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 2,56 g |
| Sodík | 1,97 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 25,60 g |
| – cukry | 9,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 paprika čerstvá | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 100 ml 100 ml červeného vína (suchého) | Víno červené suché | 100 ml |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový |