Nutriční hodnoty (Pstruh plněný, s vůní bylinek, mandlí a koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 021 kJ / 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
| Tuky | 40,67 g |
| – nasycené | 6,39 g |
| – nenasycené | 34,22 g |
| –– mononenasycené | 28,74 g |
| –– polynenasycené | 5,48 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 3,43 g |
| Cholesterol | 73 mg |
| Sodík | 865 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 7,43 g |
| – cukry | 0,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 pstruzi (podle počtu strávníků) | Pstruh | |
| 3-4 PL 3-4 PL olivového oleje | Olej olivový | 38.5 ml |
| 3 -4 stroužky 3 -4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 100 g 100 g výběrové šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 4 větvičky 4 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 4 větvičky 4 větvičky tymiánu | Tymián sušený | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| 1 1 celá mladá cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 malé žervé s kapií | Sýr gervais 30% t. v s. | |
| čerstvý pepř | Pepř černý | |
| opražené mandle na posypání | Mandle neloupané | |
| kmín | Kmín | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská |