Nutriční hodnoty (Bigos)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 803 kJ / 1 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 178,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
Tuky | 35,45 g |
– nasycené | 14,36 g |
– nenasycené | 16,57 g |
–– mononenasycené | 10,65 g |
–– polynenasycené | 5,92 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 502 mg |
Sodík | 4,66 g |
Sůl | 10,90 g |
Sacharidy | 22,60 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
sádlo (olej) | Sádlo vepřové | |
cibule | Cibule čerstvá | |
250 g 250 g hovězího masa | Hovězí kýta | 250 g |
250 g 250 g vepřového masa (jen ne bůček, má jinou chuť) | Vepřová kýta | 250 g |
200 g 200 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 200 g |
1 ks 1 ks ostřejší klobásy | Klobása | 220 g |
1 sklenice 1 sklenice sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | 200 g |
zelí kysané - v množství 1 sklenice | Zelí bílé kvašené | |
mletá paprika sladká | Paprika červená sušená | |
mletá paprika pálivá | Paprika pálivá | |
divoké koření (celý pepř, nové koření, bobkový list) | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
jíška na zahuštění | Jíška máslová |