Nutriční hodnoty (Fenyklový salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 013 kJ / 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 0,77 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,28 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 52,50 g |
| – cukry | 51,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 ks 1 ks Fenykl | Fenykl hlíza | |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
| 2 ks 2 ks pomerančů | Pomeranč čerstvý | |
| 1 ks 1 ks jablko (větší) | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 ks 1 ks zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |