Nutriční hodnoty (Piškotový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 904 kJ / 2 606 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
| Tuky | 67,76 g |
| – nasycené | 12,76 g |
| – nenasycené | 40,00 g |
| –– mononenasycené | 29,64 g |
| –– polynenasycené | 10,36 g |
| ––– omega 3 | 1,81 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 601 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 419,40 g |
| – cukry | 244,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajíček | Vejce slepičí | 420 g |
| 240 g 240 g pískového cukru | Cukr bílý | 240 g |
| 240 g 240 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 240 g |
| 4 lžičky 4 lžičky oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| želatina | Želatina vepřová | |
| krém (nebo šlehačka) | Smetana kravská sladká 35% |