Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fantastické řízky

Hodnocení receptu je 5,0 (46×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 3. 2009 08:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 265 kJ / 1 736 kcal
Bílkoviny274,82 g
Tuky44,87 g
Vláknina16,54 g
Cholesterol 1,59 g
Sodík 2,11 g
Sůl5,04 g
Sacharidy51,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nebojte se použít všechny suroviny.Jídlo není příliš přesolené ani kořeněné.

Maso je výborné i na gril.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

28. 11. 2019 14:45

Handika - fotku mažu, neodpovídá receptu, nejde o řízek obalovaný

jirholu jirholu

24. 6. 2011 11:50

Výborné řízky ;-). Dělala jsem vepřové i drůbeží a v marinádě nechala dva dny :-O. Musím říct, že ty drůbeží byly mnohem lepší - přímo úžasné :-p :yes: +24.bod :yes:

shina shina

12. 4. 2011 11:32

je to vyborný:-p

Ivana79 Ivana79

28. 3. 2011 14:41

Pridávam fotku včerajšieho obeda a bod:-KNaložené mäso ešte nikdy nesklamalo,dá sa robiť na tisícky spôsobov a táto marináda je tiež výborná:-pAkurát som použila bravčové rezne namiesto kuracích.

leosek leosek

11. 3. 2011 14:34

Dnes jsem je udělal z plecka .Naložil jsem maso přes noc a byli vynikající,tak měkké no prostě paráda.Dal bych aspon 10 bodů.:-p:-p:yes::yes::yes::yes:+1

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 1. 2011 12:34

:yes::yes:

Bohuna

2. 1. 2011 20:19

Dělala jsem je dnešska k obědu, moc chutnaly. Jenom jsem magi nahradila sojovkou a "pokusně" jsem dva obalila ještě ve strouhance a taky je to dobré teplé i po studenu. Letí ti bodík :-)):yes:+1

helemuf

28. 2. 2010 13:01

Jedním slovem paráda jak sv.ně! Já do té marinády ještě přilil kapku piva (Plzeň 12°) a bylo to fakt super křupavé a jako oheň !!!:yes::-D

Monika B. Monika B.

23. 1. 2010 13:45

Davam bodik :yes: + fotografii (omlouvam se za sve amaterstvi). Bylo to vynikajici :)

Zdenekk

9. 6. 2009 11:41

Řízky jsem udělal a byly výborné,nechal jsem je naložené přes noc.Ale jak říká Maruška chce to sůůůůůůůůl,( přiměřeně ).

vietnamka

19. 5. 2009 19:21

Dnes vecer som ich urobila. Priznam sa, ze ma neohurili :(. Asi preto, lebo som nemala majoranku.. mozno je to klucova ingrediencia. Je to dost pikantne, a malo slane. Uvazujem, ze by to mozno chcelo nejake maso s vyraznejsou chutou.

ludekryba

19. 4. 2009 10:06

Chtělo to přisolit,jinak:-p:yes:

Boubelinda

30. 3. 2009 20:37

No teda gabi, opravdu to je fantastické. Chtěla jsem je mít naložené aspoň hodinku, ale manžel přijel dřív, takžře tam byli ani né 15 minut. Jsou krásně křehoučké. Takže bodík a foto.:yes::-p:-*

gabi.gabi

23. 3. 2009 10:37

Děkuji moc:-)

Jikotka Jikotka

19. 3. 2009 09:12

Gabi,klikni si u receptu na administrátorské rozhraní a můžeš si opravit ta vejce:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řízky z plecka rizek z plecka řízky výborné měkké vepřové řízky fantastický řízek vepřové řízky z plecka křupavé vepřové řízky naložené maso na řizky plecko řízky aby byly řízky měkké plecko řízek křupavé měkké řízky naložené plecko řizky s plecka řízky z vepřové plece naložené řízky řízky z vepřového plecka plecko na řízky řizek s plecka fantastické řízečky

Suroviny: prsa kuřecí, vejce, maggi, koření kari, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, solamyl, pepř mletý, kmín celý, majoránka, česnek, olej

TopRecepty.cz

Fantastické řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADy7