Nutriční hodnoty (Azu po tatarsku - originál)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 935 kJ / 941 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,63 g |
| Tuky | 38,63 g |
| – nasycené | 11,54 g |
| – nenasycené | 25,75 g |
| –– mononenasycené | 17,51 g |
| –– polynenasycené | 8,24 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 188 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 45,25 g |
| – cukry | 19,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hovězího zadního masa | Hovězí kýta | 400 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 50 g 50 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 50 g |
| 150 g 150 g zavařených okurek | Okurka salátová čerstvá | 150 g |
| 50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 300 ml 300 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
| 25 g 25 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |