Nutriční hodnoty (Azu po tatarsku - originál)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 935 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 91,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,63 g |
Tuky | 38,63 g |
– nasycené | 11,54 g |
– nenasycené | 25,75 g |
–– mononenasycené | 17,51 g |
–– polynenasycené | 8,24 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 45,25 g |
– cukry | 19,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězího zadního | Hovězí kýta | 400 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
50 g 50 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 50 g |
150 g 150 g zavařených okurek | Okurka salátová čerstvá | 150 g |
50 g 50 g tuku | Margarín | 50 g |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
25 g 25 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |