Nutriční hodnoty (Koleno "černé čtyřiadvacítky")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 582 kJ / 3 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 250,28 g |
– nasycené | 70,11 g |
– nenasycené | 180,11 g |
–– mononenasycené | 130,03 g |
–– polynenasycené | 50,08 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,70 g |
– cukry | 4,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | 1000 g |
pivo (Primátor Double 24%) | Pivo světlé 10ᵒ | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mleté chilli koření | Chilli paprička mletá | |
pečivo | Houska pšeničná | |
křen | Křen čerstvý | |
hořčice | Hořčice plnotučná |