Nutriční hodnoty (Mandarinková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 393 kJ / 3 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,00 g |
| Tuky | 134,04 g |
| – nasycené | 14,84 g |
| – nenasycené | 104,90 g |
| –– mononenasycené | 74,58 g |
| –– polynenasycené | 30,32 g |
| ––– omega 3 | 8,31 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 525 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 539,80 g |
| – cukry | 257,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 380 g 380 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 380 g |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 konzerva mandarinek | Mandarinka zavařená | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
| moučkový cukr na povrch | Cukr bílý |