Nutriční hodnoty (Bramborový salát s hovězím masem a rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 533 kJ / 1 561 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,42 g |
| Tuky | 53,29 g |
| – nasycené | 8,37 g |
| – nenasycené | 43,37 g |
| –– mononenasycené | 37,23 g |
| –– polynenasycené | 6,13 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 26,38 g |
| Cholesterol | 141 mg |
| Sodík | 981 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 166,93 g |
| – cukry | 10,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambory typ A (vhodný na salát) | Brambor zimní | 1000 g |
| 300 g 300 g vařeného hovězího masa | Hovězí kýta | 300 g |
| 100 g 100 g rukoly | Rukola čerstvá | 100 g |
| 8-10 8-10 sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 50 ml 50 ml olivového oleje (podle potřeby) | Olej olivový | 50 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kaparů | Kapary | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý |