Nutriční hodnoty (Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 533 kJ / 1 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,46 g |
| Tuky | 3,14 g |
| – nasycené | 1,02 g |
| – nenasycené | 2,06 g |
| –– mononenasycené | 1,02 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5,99 g |
| Sůl | 14,73 g |
| Sacharidy | 398,53 g |
| – cukry | 71,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 balíčky 2 balíčky Gnocchi di Patate | Noky | 1000 g |
| 2 PL 2 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1-2 PL 1-2 PL ostřejšího dobrého kečupu | Kečup sladký | 22.5 ml |
| 1/2 1/2 většího pórku | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| uzený špek na vymazání pánve (aneb olej) | Špek |