Nutriční hodnoty (Broskvový tvarohový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 027 kJ / 5 026 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,55 g |
Tuky | 271,04 g |
– nasycené | 162,06 g |
– nenasycené | 92,39 g |
–– mononenasycené | 81,74 g |
–– polynenasycené | 10,65 g |
––– omega 3 | 1,64 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 739 mg |
Sůl | 1,97 g |
Sacharidy | 527,56 g |
– cukry | 404,36 g |
––– laktóza | 26,86 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
170 g 170 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
170 g 170 g cukru | Cukr bílý | 170 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
170 g 170 g másla | Máslo kravské | 170 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
1/2 kg 1/2 kg tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
180 g 180 g moučkového cukru | Cukr bílý | 180 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 1 želatinový ztužovač | Ztužovač želatinový | |
broskvový kompot | Broskev zavařená | |
250 ml 250 ml vody (nebo šťávy z kompotu) | Voda | 250 ml |
1 1 dortové želé (čiré) | Želatina cukrářská |