Nutriční hodnoty (Chléb z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 550 kJ / 1 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,39 g |
| Tuky | 8,72 g |
| – nasycené | 1,58 g |
| – nenasycené | 5,82 g |
| –– mononenasycené | 1,48 g |
| –– polynenasycené | 4,34 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 24,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 310,04 g |
| – cukry | 17,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vody | Voda | 250 ml |
| lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
| 2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
| 1,5-2 1,5-2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
| lžička lžička octa | Ocet lihový | |
| 80 g 80 g žitné celozrnné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 80 g |
| 80 g 80 g pšeničné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 80 g |
| 270 g 270 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 270 g |
| 15-17 g 15-17 g droždí | Droždí pekařské lisované | 16 g |